Societat

L'Espai Firal de Morella comptarà amb més expositors locals

La instal·lació es consolida com l'eix central del recinte firal i compte cada any amb més estands en el seu interior

També incrementa el nombre d'expositors totals al recinte firal

La consolidació de la Fira de Morella, que aplega a la seua 755º edició, porta cada any a més comerços del municipi i de fóra a veure esta cita com una oportunitat de promoció.

En total, més de 200 exposaran durant els dies 10 i 11 de setembre a Morella. En eixe sentit, l'Espai Firal comptarà enguany amb més expositors locals que han decidit muntar un estand al recinte firal. Aquesta instal·lació es consolida com a eix central del recinte firal, debut a la seua ubicació i la seua multifuncionalitat.

En les zones exteriors d'esta instal·lació, es tornarà a ubicar tota la mostra de ramat. I, al voltant de l'Espai Firal, per tot el Passeig de l'Albereda i la Plaça Colom, estaran ubicats la resta d'estands que participaran en aquesta edició de la Fira de Morella. Entre totes les zones d'exposició, hi hauran més de 200 estands, la qual cosa suposa un increment de participació respecte a les últimes edicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.