Societat

Morella incrementa les eines de cerca d'ocupació

L'Oficina per a la Integració i Cohesió Social ha organitzat un viatge a Romania per a conèixer els llocs de procedència d'aquest col·lectiu, entaular relacions institucionals i promocionar el Sexenni

L'Ajuntament de Morella ha impulsat aquest servei amb la prioritat d'augmentar les seues eines de cerca d'ocupació. A més, una de les novetats destacades és el viatge a Romania que s'ha organitzat des de l'Oficina, per a donar a conèixer els llocs de procedència dels romanesos establits en Morella, entaular relacions institucionals i promocionar el Sexenni.

Aquest servei previst en el Pla Municipal d'Immigració, pretén impulsar iniciatives que milloren la participació i integració dels ciutadans i ciutadanes nouvinguts a la localitat. L'Oficina ha tingut un funcionament molt positiu aquests anys, però ara busca un nou impuls, a base d'un major component tècnic.

La prioritat de l'Oficina serà sumar-se a les ferramentes municipals en la cerca d'ocupació. Així, s'unirà a l'Agència de Desenvolupament Local, la Borsa de Treball i el Servei d'Orientació per a l'Ocupació i AutoOcupació (OPEA), ubicant-se en l'àrea de promoció econòmica, perquè tots els serveis treballen en una mateixa direcció.

Els serveis que prestarà seran la gestió de canvis burocràtics, facilitar els mitjans per a realitzar les gestions personals, tramitacions amb Conselleria, organització d'activitats interculturals, ajuda als serveis religiosos i, en definitiva, tot allò relacionat amb fomentar la integració dels diversos col·lectius que conformen la plural societat morellana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.