Societat

robatoris a dojo

Un pagès sorprèn dos lladres que robaven ferralla, a Vilobí d'Onyar

Dos lladres que pensaven endur-se un carregament de ferralla d'una granja de Vilobí d'Onyar van veure com un pagès els estroncava els plans quan gairebé ja tenien la feina feta. Els dos homes, de 26 i 40 anys, van anar a la casa de pagès per robar-hi bigues de ferro, trossos d'acer i –fins i tot– una estufa de gasoil que el seu propietari guardava en un remolc. Un pagès que passava per allà amb el tractor els va sorprendre i va impedir que fugissin. En total, la ferralla que havien carregat a la furgoneta tenia un valor de 800 euros. Els Mossos d'Esquadra van anar al mas i van detenir els lladres per un delicte de furt.

El robatori va tenir lloc dimecres passat pels voltants de les dues de la tarda. Els dos lladres, un gambià i un senegalès, s'estaven emportant ferralla i material d'obra que un pagès guardava en un remolc aparcat fora del seu mas

Els dos homes havien anat amb furgoneta fins a la casa, situada a tocar del camp de futbol de Vilobí i anaven traginant tota la ferralla que podien carregar al vehicle. Quan estaven en plena feina, però, un pagès del poble que passava per allà amb el tractor els va sorprendre.

Els va barrar el pas

Per evitar que els dos homes s'escapessin, el pagès no va dubtar a entravessar el tractor al mig del camí i barrar-los el pas. Després, l'home va trucar ràpidament als vigilants municipals i aquests van alertar els Mossos d'Esquadra.

Un cotxe patrulla va anar fins al mas i, quan els agents van arribar-hi, van trobar els dos lladres al costat de la furgoneta. El vehicle tenia les portes posteriors obertes i a l'interior de la zona de càrrega hi havia diverses bigues de ferro (de sis metres de llargada i vint centímetres d'ample), trossos d'acer inoxidable i –fins i tot– una estufa de gasoil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La cura regenerativa del sòl funciona

L’empatia estova la raó freda

Arbúcies
L’Estartit

Queixes veïnals pel sistema de recollida de deixalles urbanes

L’Estartit

L’alcalde de Girona reclama a l’Estat “la necessitat” que Adif millori les inversions

girona

Veïns d’un bloc de Sants insten l’ajuntament a comprar l’edifici pel rebuig de la propietat a renovar-los els lloguers

Barcelona

22 afectats per salmonel·losi en un local de restauració de Barcelona per menjar truita de patates

Barcelona
societat

Quatre ferits, un d’ells crític, en caure 50 metres per l’esfondrament d’un mirador en construcció a la Vall de Boí

La Vall de Boí

Un nou centre de recerca per canviar els paradigmes de la salut mental

Sant Boi de Llobregat
Comunicació

Mor als 43 anys la periodista de la Cadena SER, Elsa Llorente