Monogràfics

PALOL DE REVARDIT (Pla de l'Estany)

Festa major

Una mica de tot

La festa major de Palol té tots els ingredients necessaris per agradar a tothom. La celebració començarà avui mateix amb el sopar de germanor, les havaneres i el rom cremat, per acompanyar la música.

Dissabte la primera cita és amb l'esport, ja que es jugaran partits de futbol sala al local polivalent. Tot seguit tindrà lloc un reconeixement a la solidaritat, amb la inauguració d'un monument als donants de sang. La festa continuarà a la tarda amb activitats pensades per a la mainada: primer l'espectacle d'animació infantil amb Jordi Tonietti i després una xocolatada. Del ball de nit se n'encarregarà el conjunt Nova Gamma.

Finalment, diumenge se celebraran actes més tradicionals, com ara la missa cantada a l'església parroquial, el pregó de festa major, que pronunciarà Santi Giol, i les sardanes, amb La Principal de Porqueres. La festa es clourà a la tarda amb inflables per a la mainada i ball amb el conjunt Nit i Dia.

Del 23 al 25 de setembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.