Societat

Critiquen la creació d'una escola de retalladors taurins a Castelló

Iniciativa censura l'anunci del president de la Diputació

El portaveu d'Iniciativa a les comarques de Castelló, Carles Mulet, ha qualificat de molt greu l'anunci fet ahir pel president de la Diputació, Javier Moliner, de crear dins de l'Escola Taurina, una nova escola de retalladors per formar els aficionats als bous al carre i de promocionar l'escola taurina entre els xiquets i joves.

“Les reconegudes aficions de matar animals per distraure's que té el president de la Diputació, les hauria de deixar en el seu àmbit privat, però abans d'invertir un sòl euro a mantindre escoles per a toreros, retalladors o altres aficionats que gaudeixen maltractant animals, que faça una radiografia de les deficiències en educació i en formació que hi ha a les comarques de Castelló, i invertisca en coses útils per a la població”, ha declarat Mulet.

El portaveu ecosocialista precisament feia pocs dies reclamava que els 100.000 euros com a mínim que dedica la Diputació a mantindre l'escola taurina, es destinaren a lluitar contra la crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.