Societat

Detinguts els presumptes autors del robatori a la casa de Manolo Escobar

Un dels arrestats ha ingressat en presó preventiva i l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs

Els agents han efectuat un registre domiciliari on han recuperat nombrosos objectes sostrets

La Policia Nacional ha detingut a Benidorm els dos homes acusats d'haver robat a la casa de Manolo Escobar i a dinou immobles més d'aquesta localitat alacantina. El jutjat de guàrdia de Benidorm ha decretat l'ingrés en presó preventiva per a un dels arrestats, mentre que l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs. Aquest últim ha estat detingut més de quaranta vegades en els darrers tres anys per robatoris amb força i furts.

L'arrest es va produir dijous com a resultat d'un dispositiu policial establert en una zona de Benidorm en què s'havien registrat més d'una desena de denúncies per robatori en habitatges en les darreres setmanes. Després de la detenció, els efectius policials van efectuar un registre domiciliari a Benidorm, on van recuperar nombrosos objectes sostrets.

Els lladres van endur-se de la casa de Manolo Escobar diners i diversos objectes personals, com la medalla al Mèrit al Treball i la insígnia d'or i brillants concedida pel FC Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.