Societat

Ficosa planteja un ERO temporal a la planta de Viladecavalls

El nombre d'afectats no coneixerà fins que l'empresa presenti l'expedient de manera oficial, a l'octubre

El sindicat UGT critica que l'empresa vulgui traslladar la plantilla de Rubí a Viladecavalls “sense compensacions”

La direcció de la companyia de components d'automoció Ficosa ha anunciat al comitè d'empresa la seva intenció de presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació temporal per a un número encara no determinat de treballadors de la part productiva (Ficosa Electronics) de Viladecavalls. Ficosa es va fer càrrec d'aquesta planta, que abans era propietat de Sony, al gener.

L'empresa s'ha reunit amb el comitè al Departament d'Empresa i Ocupació aquest dilluns, i ha avançat que presentarà l'expedient de manera oficial a l'octubre. L'ERO s'aplicarà a partir de gener i durarà cinc mesos, a comptar a partir de la signatura del conveni col·lectiu que es troba bloquejat per una manca d'acord en l'aplicació de les taules salarials.

Per una altra banda, des d'UGT expliquen que Ficosa també ha avisat que vol traslladar els treballadors de la planta de Rubí a la de Viladecavalls “sense compensacions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.