Societat

Agullent debat l'equilibri entre turisme i territori

Participen destacats professors de la Universitat de València, de l'Agència de Turisme i de l'Escola de Turisme i Oci d ela Rovira i Virgili

Agullent acull el dissabte 1 d'octubre, la jornada “Turisme i Territori”, que pretén posar a debat la necessitat d'equilibrar la potenciació del sector turístic de la comarca amb la preservació del territori. La jornada està prevista a partir de les 11 del matí a la sala auditori de la Casa de la Cultura d'Agullent, i compta amb la participació del president del Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valencia, José Vicente Sánchez, el director d'INVAT-TUR, Josep Ivars i el professor de l'Escola de Turisme i Oci de la Universitat Roviri i Virgili, Rafael López-Monné.

Durant el matí la jornada es centrarà en donar a conèixer els marcs legals que guien l'activitat turística als territoris d'interior i s'exposarà la necessitat ineludible de garantir la pervivència del nostre paisatge, com a element de reclam del turisme. De vesprada, la temàtica es centrarà en la comarca de la Vall d'Albaida, i es posaran exemples d'iniciatives turístiques sostenibles que ja arranquen ací com els projectes Terres dels Alforins, la Fundació Serra Mariola, el Biodivers de Carrícola, o el projecte de recuperació de les caves.

La jornada ha estat organitzada per la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida (CEVA) i la regidoria de Turisme de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona