Societat

Finalitzen les festes en honor a la Mare de Déu d'Agres

Més de 8.000 persones van participar en la darrera romeria de setembre

La regidoria de Festes d'Agres ha fet una balanç completament positiu dels actes celebrats amb motiu de les festes d'enguany i, sobre tot, destaca la participació de més de 8.000 persones en l'última romeria de l'any celebrada el darrer cap de setmana del mes de setembre. En aquests sentit, afig, «les representacions teatrals de l'aparició de la Mare de Déu d'Agres, l'Ambaixada del pastoret i la solemne processó, fins les romeries dels diumenges de setembre s'han vist recolzades amb la presència de nombrós públic, no sols de la mateixa localitat d'Agres, sinó per part dels milers de devots que han volgut gaudir d'aquestes festes».

Des de la Regidoria i la Junta de festes, en col·laboració amb la Filà dels Pastors, «ara cal abordar nous reptes com la millora de cada acte i l'organització dels mateixos, l'augment de la qualitat i, a més, aconseguir la protecció jurídica, administrativa i social d'aquest actes amb segles d'història al voltant d'un fet i la imatge de la Mare de Déu».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.