Societat

Bocairent celebra el 9 d'Octubre amb una ampla programació

Els reconeixements al sociòleg Damià Mollà i al Centre Excursionista obrin les activitats

Bocairent es prepara per viure un intens cap de setmana commemoratiu de la festa dels valencians amb una ampla programació cultural, festiva i esportiva.

La primera cita serà divendres a les 20 hores quan tindrà lloc la gala de lliurament dels Premis 9 d'Octubre al Centre Excursionista, que enguany compleix mig segle de l'inici de les activitats, i al sociòleg Damià Mollà amb una llarga trajectòria acadèmica, política i social i després que el passat 26 de març donara la seua col·lecció particular a la Biblioteca Pública Municipal.

Dissabte les lletres seran les protagonistes. Així, a les 19 hores hi haurà contacontes a la plaça de l'Ajuntament per acostar als més menuts les rondalles d'Enric Valor en el centenari del seu naixement. Posteriorment, a les 20 hores, l'Espai de Poesia inundarà una vegada més de versos la cafeteria l'Esglai.

Ja en diumenge la jornada serà més lúdica. Una xocolatada marcarà el tret d'eixida del matí que continuarà amb una cercavila al so del tabal i la dolçaina i la lectura de diferents fragments a càrrec dels alumnes del CEIP Lluís Vives. Per últim, una partida de raspall entre els dos equips locals a les 17 hores posarà el remat a la programació organitzada per l'Ajuntament per a celebrar el 9 d'Octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.