Societat

policial

Roben al camp de futbol de la Pera

El camp de futbol de la Pera va ser objectiu, la matinada passada, dels lladres. Els fets haurien passat al cap de poques hores que es disputés un partit de futbol al camp municipal. Els lladres es van acostar a les fosques amb el seu vehicle a les instal·lacions esportives. Un cop allà, van començar a destrossar totes les portes que es van trobar. Van esbotzar la de l'entrada, les dels vestidors i la del bar, en total quatre. Pel que fa al bar, els lladres es van dedicar a tallar la persiana metàl·lica amb una cisalla. Un cop a dins, els assaltants van desvalisar el poc material que els equips i l'Ajuntament de la Pera emmagatzemen a les instal·lacions. En total, es van endur un botí de tan sols 100 euros, entre refrescos, bosses de patates, jaquetes i tovalloles, entre altres pertinences, d'alguns jugadors que fan servir les instal·lacions.

L'alcalde de la Pera, Josep Pi i Negre, va assegurar ahir a aquest diari que “els lladres es van dedicar a aixafar totes les portes”, i reconeix que “més que el que han robat, el que sap greu són totes les destrosses que han fet”. Pi comenta que no és la primera vegada que els entren a robar, tot i que feia dos anys que no havien tingut problemes.

ò. pinilla



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.