Monogràfics

MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre)

Fira Agrícola, Ramadera i Industrial

Una cita històrica

Números rodons per a la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, que aquest any arriba a la 180a edició convertida en tot un referent a les comarques meridionals. Les jornades tècniques, agrícoles i ramaderes per als professionals del ram són el complement d'una fira on s'hi pot trobar de tot. La maquinària per a les feines del camp és un dels productes més destacats, però també hi haurà materials i equipaments per a la construcció, electrodomèstics i electrònica, editorials, informàtica, ceràmica, decoració i interiorisme, alimentació, productes del camp, automoció, manufactures i divulgació. Tot un ventall de productes.

El pregó d'inauguració es farà dijous vinent a les 7 de la tarda i anirà a càrrec del conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig. Al llarg de tot el cap de setmana l'activitat firal anirà acompanyada de diverses propostes festives, com ara les proves d'habilitat amb cavalls i el concurs de salts, que es farà diumenge vinent al migdia. Al matí, a partir de les 10, al costat del pavelló ramader hi haurà una demostració de ferrar cavalls i de l'antic ofici de carreter. A la tarda es farà un espectacle amb cavalls.

Del 20 al 23 d'octubre. Al recinte firal de Móra la Nova.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.