Societat

La Mostra d'Artesania i de Tradicions de Bocairent amplia la programació

La cita manté la varietat de l'oferta comercial i el mercat medieval

Bocairent celebra aquest cap de setmana la 6ª Mostra d'Artesania i de Tradicions que es veurà complementada amb el tradicional mercat medieval i una ampla oferta comercial amb vora d'un centenar d'expositors. Una edició més, el nucli històric de la localitat reviurà el seu passat amb parades instal·lades en els intricats carrers i amb nombroses actuacions que tindran lloc en indrets tan peculiars com el Racó de Càpito o la Placeta de Sant Blai.

L'edició d'enguany registra un augment de propostes entre les que figuren passejades amb carro, espectacles de circ, jocs per als més menuts i un contacontes que s'aniran alternant amb l'animació dels Dimonis de darrere La Vila i els balls del grup de danses Realenc de Picanya, Esther Balsalobre o les sevillanes de La Jarana. La cita també servirà diumenge a migdia per sintetitzar les dues festes més importants de la població, com són els Moros i cristians i les festes d'estiu a sant Agustí amb la presència dels «Cabolos». Finalment, la música estarà present a l'acte de cloenda amb una batukada, un concert de música celta a càrrec de la Societat Musical Vila de Bocairent i l'actuació de La Rondalla.

La 6a Mostra d'Artesania i de Tradicions suposarà l'estrena de la col·lecció de l'Associació paleontològica formada per un gran nombre de vestigis de la història més remota del terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.