Societat

L'Ajuntament d'Almussafes rendix homenatge a les dos centenàries de la població

Els nonagenaris també han rebut la visita institucional

L'alcalde, Albert Girona, junt amb la regidora de la Tercera Edat, Esperanza Carbonell, i el president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes, Francisco Ruiz, han visitat els domicilis de les dos veïnes centenàries de localitat. Francisca Lerma i Enriqueta Blay, ambdós nascudes l'any 1911, han dialogat amb les autoritats locals durant la visita institucional, en la que també han participat els familiars i amics de les dues, i s'han emocionat amb el detall commemoratiu del que se'ls ha fet entrega.

Així mateix, el consistori municipal ha homenatjat als jubilats que enguany celebren el seu 90 aniversari, obsequiant Elvira Ferrús, Vicente Grau, Inocencio Recuenco, Concepción Romeu, Maria Martínez i Vicenta Sebastiá amb una placa commemorativa en reconeixement a la seua longevitat.

Amb aquesta visita oficial, l'Ajuntament d'Almussafes inicia els actes de la trenta-tresena edició de l'Homenatge als Majors, commemoració que conclourà diumenge dia 23 amb el tradicional i multitudinari dinar de germandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.