La sardana

ESPLUGUES DE LLOBREGAT (Baix Llobregat)

VIII Aplec de la Sardana

Fer sardanisme des d'Esplugues

El foment i la divulgació de la dansa tradicional de Catalunya és l'objectiu principal de la Secció Sardanista de l'Associació L'Avenç, Centre Cultural, d'Esplugues de Llobregat. I l'organització de l'aplec és una bona mostra d'aquest sardanisme. Les cobles Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Cornellà i La Principal del Llobregat oferiran 26 sardanes, entre les quals destaquen l'estrena Supernova, de Ferran Carballido, i les de conjunt L'aplec cordial d'Esplugues 2008, de Tomàs Gil i Membrado, i Ara és l'hora de Banyuls, de Joan Jordi Beumala. La sardana escollida per al concurs de colles és Re(10)us Jove, la vuitena de la tarda, i us hi podreu inscriure a partir de la setena sardana del matí. Cada colla hi podrà participar amb un mínim de cinc i un màxim de sis parelles i totes rebran un obsequi. Hi haurà dinar de germanor, servei de bar, amb taules i cadires a disposició dels assistents, sanitaris amb manteniment a dins del recinte i a mitja tarda podreu degustar pastes i vi bo.

6 de novembre. Parc del Pou d'en Fèlix (pista coberta), a 2/4 d'11 del matí i a les 4 de la tarda. Transport: TramBaix, línies 2 i 3 (parada de La Sardana). Autobusos, línies 57, 67, 68, 78 i L10.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.