Societat

Sumant Progrés d'Alaquàs analitza la realitat educativa

Representants dels sindicats majoritaris en l'ensenyament públic plantegen en profunditat la crisi educativa

El col·lectiu Sumant Progrés ha convidat a representants dels sindicats majoritaris en l'ensenyament públic per a analitzar en profunditat la crisi educativa produïda per les retallades públiques.

El Col·lectiu, està format per joves progressistes d'Alaquàs amb inquietuds sobre tots els aspectes de la realitat política i social del poble, que aposten pel diàleg, la reflexió i la informació com a argument fonamental per a poder conèixer la canviant i complexa realitat del món actual.

Davant més de 80 persones, representants de CCOO (Miguel Ángel Vera) de FETE-UGT (Guillermo Martí) i de STE-PV (Marc Candela) han analitzat la situació del sistema educatiu públic durant els últims 10 anys, a més de plantejar, des del punt de vista de cadascuna de les formacions sindicals, com veuen el futur de l'educació pública i quines podrien ser les mesures a adoptar per a millorar l'ensenyament en la nostra comunitat.

A més, cadascun dels tres ponents ha donat resposta a les qüestions i preocupacions dels mares i pares arreplegades amb anterioritat a la conferència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.