Societat

policial

Marihuana i animals a la mateixa gàbia

Comissen 46 quilos de marihuana en una granja de Vilamalla

Nou cop contra el tràfic de drogues a les comarques gironines. La Policía Nacional de les comissaries de Figueres i Girona va confiscar 57 plantes de marihuana, amb un pes total de 46 quilos, en una finca rural de Vilamalla. El terreny estava tancat i s'hi criaven cavalls i pollastres. De fet, les plantes es trobaven en procés d'assecat dins les mateixes gàbies utilitzades per als animals. La finca tenia una tanca al voltant recoberta per una tela verda per evitar que es pogués veure el que es feia a dins. La policia va detenir, en un primer moment, un jove de 29 anys i de nacionalitat gambiana que s'encarregava de cuidar la finca, que vivia en una caravana i que va intentar fugir en veure la policia. Posteriorment, el 19 d'octubre, es va localitzar i arrestar el propietari de la finca. Es tracta d'un home de 51 anys i que és veí de Figueres. Tots dos estan acusats d'un delicte de tràfic de drogues.

Justament el mes de juliol passat es va detenir també a Vilamalla quatre persones d'origen holandès i una d'espanyola que es dedicaven a la plantació i el cultiu de marihuana per després vendre la droga a Holanda. Als baixos d'una masia es van trobar 897 plantes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.