VALLÈS OCCIDENTAL
Cuina Vallès celebra el sopar del cinquè aniversari
Els onze cuiners del col·lectiu van oferir un menú amb productes autòctons al restaurant Can Piqué de Montcada
Refermen el seu compromís de fer una cuina de “tradició i avantguarda”
El col·lectiu Cuina Vallès va celebrar dilluns a la nit el sopar del seu cinquè aniversari acompanyat de responsables d'institucions públiques, entitats i productors i va triar com a lloc de trobada el restaurant Can Piqué de Montcada. L'àpat, format per un aperitiu, dos entrants, un plat de peix i un de carn, i dos postres, va tenir com a denominador comú els productes autòctons de la zona.
El president de Cuina Vallès, Carles Calsina, va refermar el compromís dels onze restaurants del col·lectiu de seguir fent una cuina que combina “tradició i avantguarda” i recordant que “ja fa 5 anys que fem bullir l'olla”, va fer saber “les ganes de tirar endavant” molts anys més.
Cuina Vallès està format pels restaurants Capritx (Terrassa), Garbí (Castellar), Can Feu (Sabadell), Forrellat (Sabadell), 9 de la Borriana (Sabadell), Can Piqué (Montcada i Reixac), Can Vinyers (Matadepera), El Cel de les Oques (Terrassa), La Terrassa del Museu (Terrassa), Lossum (Sant Quirze) i Ristol (Viladecavalls). Per celebrar els primers cinc anys, al gener sortejarà onze sopars entre els seus clients.