Societat

Revetlles, Festa i especial Xavi Castillo en la Fira de Cocentaina

L'oferta lúdica i festiva també ocupa un lloc important en aquesta edició

La Fira de Tots Sants de Cocentaina comptarà enguany amb una carpa d'oci nocturn especialment pensada per animar les vesprades i les nits entre els dies 28 i 31 d'octubre.

La vetllada del divendres 28 d'octubre serà la més alternativa amb el concert de Svaters i la disco mòbil posterior fins a ben entrada la matinada. Per altra banda, dissabte 29 d'octubre Titanic Orquestra amenitzarà la nit contestana des de la mitjanit i fins a la matinada.

El diumenge 30 d'octubre serà el dia més llarg en Fira i Festa ja que la carpa obrirà les seues portes a les 18 hores per donar cabuda a la Festa de la Cervesa, que anirà seguida de la marató de grups socarrats amb Moumantai, Smile Cry, Els Barrull, Vodevil i Perifèrics.

Finalment, el dia 31 es tanca la programació de la carpa d'oci amb l'especial Xavi Castillo a les 20 hores i la posterior discoteca mòbil des de la 1 de la matinada. El regidor de Fira, Vicent Sandoval, ha subratllat la importància d'aquest espai lúdic, ja que com cada any, la carpa conté una variada oferta de diversió i musica perquè les vesprades i les nits de cada dia de fira s'allarguen .«Aquest any hem fet un esforç en infraestructura perquè les condicions del lloc milloren respecte a les de l'any anterior, i s'ha condicionat el sòl, així com reforçat l'estructura de la carpa. L'oferta segueix sent variada, però sobretot aquesta està adreçada als joves», afegeix Sandoval.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.