Societat

Descarrila un tren de Rodalies a Sant Pol de Mar

Els 50 passatgers que es trobaven en el comboi han resultat il·lesos i s'han dirigit a peu fins a l'estació

Entre Arenys de Mar i Pineda s'ha habilitat un servei alternatiu d'autobús

Un tren de Rodalies ha patit aquest dimecres a la tarda un descarrilament a l'entrada de Sant Pol de Mar sense que s'hagin produït ferits, segons ha informat Renfe i la Direcció General de Protecció Civil. Es tracta del tren que sortia a les 16:18 hores des de Calella i tenia prevista l'arribada a l'Hospitalet de Llobregat a les 17:37 hores.

A l'alçada de l'entrada de l'estació de Sant Pol de Mar, cinc dels eixos del comboi han sortit de la via. Els 50 passatgers que es trobaven al tren han resultat il·lesos i s'han dirigit a peu fins a l'estació. La direcció General de Protecció Civil ha activar el pla Ferrocat en fase de prealerta.

El trànsit ferroviari entre Calella i Canet es troba interromput i Renfe ha habilitat fins a 18 autocars mentre no es restableix la circulació en aquest punt de la R1.

Tècnics d'Adif i Renfe, que s'han desplaçat al lloc de la incidència per dur a terme els treballs per restablir la normalitat a la circulació, estan investigant les causes que han provocat aquesta incidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.