Societat

Almussafes oferix un espectacle a benefici de la diabetis juvenil

La Global Walk Team València organitza l'esdeveniment, dirigit al públic familiar

El diumenge dia 6 de novembre, a les 18 hores, l'escenari del Centre Cultural d'Almussafes acollirà l'espectacle de dansa “Planeta Carlota”, un dels muntatges de dansa per a públic familiar més coneguts de la companyia Teatre Gran Cel de València. Per nové any consecutiu, la Global Walk Team de València, entitat que treballa per a la cura de la diabetis, organitza esta activitat cultural amb l'objectiu de recaptar fons que permeten majors inversions en projectes d'investigació per a curar la diabetis juvenil.

Després de les lectures d'emotives cartes, en les que xiquets i xiquetes d'Almussafes que patixen la malaltia de la diabetis narraran les seues pròpies experiències, arrancarà el festival benèfic “Planeta Carlota”, un espectacle que mescla el ball i els audiovisuals amb una escenografia colorista que s'integra en la coreografia amb ninos i ballarins. La pròpia directora de la companyia de teatre, Cristina Cabo i Joel Maldonado, narraran la història d'una carlota que decidix convertir-se en astronauta en un intent d'ensenyar als més xicotets la importància de l'amistat per damunt de qüestions com la raça, la ideologia o l'estatus social.

La Global Walk Team de València ha fixat en un preu de 5 euros la donació per al públic adult i en 3 euros l'entrada per als menors de 12 anys. A més, per a la fila 0 també s'ha establit un número de compte en una entitat bancària d'Almussafes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.