Societat

Elx celebra un certamen de Joves Cantautors

Premiarà amb 400 euros a la millor cançó en valencià que s'hi presente

Cada any se celebra a Elx el Certamen de Joves Cantautors, que des del començament, fa 13 anys, inclou un premi de 400 € a la millor cançó en català, però ja fa cinc anys que aquest premi queda desert any rere any; el motiu principal: la baixa participació de cantautors en la nostra llengua. L'any passat van ser uns 10 els artistes en valencià que s'hi van presentar, però cap d'ells s'ajustava als criteris de qualitat del jurat.

Sabedors de l'alt nivell que té la gran fornada de joves cantautors en la nostra llengua, que no reben cap suport institucional a pesar de contribuir a la cultura i a la normalització de la llengua pròpia, i conscients que aquest premi no compta amb la difusió que es mereix en els cercles de la cançó en català, l'organització ha volgut difondre i animar els artistes a presentar les seues maquetes al certamen.

És una molt bona ocasió per a donar-se a conéixer, ja que el certamen, que se celebra al Gran Teatre d'Elx, sempre té molt bona acollida i un públic molt nombrós, sobretot de gent jove. A part, els participants que canten en català també opten a la resta de premis consistents en millor cançó, millor lletra, millor música i premi especial del públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.