Societat

Baix Llobregat

Instal·len una càmera a Molins contra l'incivisme

La Guàrdia Urbana vigilarà l'interior de l'ascensor del pont de les vies del tren

L'Ajuntament de Molins de Rei ha instal·lat una càmera de videovigilància a l'interior de l'ascensor del pont que creua les vies del tren a l'alçada del poliesportiu municipal. L'objectiu del consistori és evitar que es tornin a produir “actes vandàlics”. En concret, segons fonts municipals, l'ascensor, a més d'haver rebut pintades, en els darrers mesos havia quedat inutilitzat en diverses ocasions durant “bastant temps”. La càmera de videovigilància està connectada a la Guàrdia Urbana i, per tant, permet un seguiment continuat de l'espai.

Segons fonts municipals, es tracta d'un servei municipal molt utilitzat, ja que els veïns de Molins l'usen per salvar les vies del tren i accedir a la instal·lació esportiva, a més de barris com el de les Conserves. Cal apuntar, però, que a banda de l'ascensor, el pont disposa d'escales per facilitar el pas a l'altre costat.

Les mateixes fonts apunten que amb la posada en marxa d'aquesta mesura, l'alcalde socialista, Xavi Paz, compleix amb un dels seus compromisos de la darrera campanya electoral. En concret, el batlle va assegurar que milloraria la seguretat en una zona molt transitada i propera a l'estació de Renfe. En aquest sentit, s'espera que la càmera tingui un efecte dissuasiu i que, en tot cas, si es produeixen desperfectes se'n pugui identificar els autors. En els darrers mesos, l'Ajuntament del Baix Llobregat ha invertit 8.000 euros en la reparació dels danys ocasionats per accions incíviques.

Segons fonts municipals, a Molins de Rei no hi ha cap altra càmera instal·lada de les mateixes característiques que la del pont.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.