Festes populars i fires

SANT ANDREU DE LLAVANERES (Maresme)

Mostra gastronòmica de productes típics

La tardor és a taula

Una desena de restaurants de Sant Andreu de Llavaneres participen des d'avui i fins al 30 de novembre en la 13a mostra gastronòmica de productes típics de tardor amb una sèrie de menús i plats de temporada que inclouen les pomes farcides de Sant Andreu, receptes cuinades amb bolets i la tradicional coca de Llavaneres.

L'oferta gastronòmica es complementa el cap de setmana del 26 i 27 de novembre amb la fira Alimentabò, que omplirà el passeig Mare de Déu de Montserrat de productes de la terra i artesania alimentària. Tothom que vulgui podrà participar amb una recepta al recull El toc de cuinar poma, que servirà de base per fer un llibre sobre les diferents maneres de cuinar amb pomes i bolets.

Dissabte, en el marc de la fira, el mag Quasimago aproparà el món de la il·lusió als més petits, a dos quarts de sis. A les sis de la tarda hi haurà un ball de gegants amb xocolatada. També dissabte a la tarda, els comerciants trauran les botigues al carrer de Munt.

El diumenge 27 hi haurà una degustació popular de pomes farcides, bolets, coca de Llavaneres i caves. Restaurants, pastisseries i altres comerços de la vila col·laboren desinteressadament en la degustació i tot el que es recapti es donarà a Càritas Interparroquial. També hi haurà una exposició de bolets a la sala de plens de la Casa de la Vila.

Fins al 30 de novembre. La fira d'alimentació de tardor i la degustació popular de pomes farcides, bolets i coca de Llavaneres es faran els dies 26 i 27 al passeig Mare de Déu de Montserrat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.