Societat

La Nova de Banyeres inicia els actes de Santa Cecília

La banda reinaugura la seu social i amplia el nombre de músics

L'Agupació Musical La Nova inicia el dissabte 12 de novembre els diferents actes en honor a Santa Cecília que enguany, en successius caps de setmana, constaran de la tradicional arreplegada d'educands, el concert extraordinari de Sta. Cecília i la reinuaguració de la seu social situada al carrer St. Jaume de Banyeres de Mariola.

A partir de les 16 hores del dia 12, els components de La Nova acompanyats per familiars i amics arreplegaran als 8 educands i a continuació se celebrarà la tradicional oració al carrer Santa Cecília, missa pels difunts i un sopar de germanor.

El dissabte 19 de novembre La Nova oferirà al Teatre Principal el concert extraordinari de Sta. Cecília amb una variada interpretació de peces de distints estils i ja, finalment, el dissabte 26 a partir de les 12.30 hores, tindrà lloc l'acte de reinauguració del local social comptant amb la presència de les d'autoritats locals, així com un representant de la Conselleria de Governació.

La reinauguració del local d'assaig de La Nova ha estat factible gràcies a la concessió d'una subvenció de la Generalitat de 29.749 € per a la construcció i remodelació de les infraestructures de societats musicals valencianes en la que s'ha realitzat la insonorització del local, s'ha ampliat l'espai i l'alçaria del mateix, s'ha instal·lat un nou sistema de climatització i s'ha renovat el mobiliari. Així mateix, la reforma també ha cobert l'espai de l'Escola de música al crear-se dues noves aules per a l'ensenyament junt a la renovació d'instrumental que s'ha vist afavorida amb altra subvenció de 3.287 € per part de la Conselleria de Governació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les llegendes de les Gavarres inspiren la setena edició del Festival Art & Gavarres

GIRONA
estat espanyol

Les Canàries emprendran accions legals contra el govern espanyol

barcelona
Societat

Mor Josep Maria Farré i Sogas, tècnic de l’emissora Sarroca Ràdio

Societat

Mor als 41 anys el fotògraf de Platja d’Aro, Albert Busquets

El dispositiu pels temporers sense sostre a Lleida creix un 20% aquest estiu

Lleida
infraestructures

El govern vaticina fins a dos anys de “distorsions” a Rodalies

barcelona
serveis

Reobre l’accés de Badajoz de l’estació de metro de Glòries després de mesos d’obres

Barcelona

Inicien una campanya informativa sobre la tinença d’animals

LLORET DE MAR

Comencen a fer a Barcelona 96 habitatges cooperatius en cessió d’ús

Barcelona