La 12a Fira gastronòmica de la Vall d'Albaida supera totes les previsions
La cita amb els productes agroalimentaris de la comarca esdevé un èxit comercial i de públic
La presentació a València, les activitats complementàries, i la implicació dels col·lectius comarcals d'hostalers, carnissers i forners “van ser les claus per a que es desbordaren les previsions més optimistes d'afluència” a la 12a Fira gastronòmica de la Vall d'Albaida en paraules de Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat de municipis de la comarca, qui incideix en què “la cita amb els nostres productes agroalimentaris va resultar un èxit comercial i de públic”.
La proposta, celebrada aquest passat cap de setmana, de l'11 al 13 de novembre, a la plaça de Sant Domingo d'Ontinyent, també va tenir un caràcter solidari amb la recollida de fons per a la Fundació Gent per Gent per al foment de la investigació biomèdica al País Valencià.
Tortosa assegura que la promoció, per primera vegada, al CDT de València “va contribuir a donar-li una major difusió a l'esdeveniment i congregar un major públic de fora del nostre àmbit, el que, sens dubte, ajuda a promocionar el millor dels nostres restauradors i dels nostres productors”. A més, l'ampla programació paral·lela realitzada per Ad libitum, AHVAL, els ballets Master i Opera i l'Associació Tyrius de mestresses de casa i consumidors d'Ontinyent “va dinamitzar l'afluència de visitants al llarg del cap de setmana”, tal i com destaca el màxim dirigent de l'ens comarcal; igualment, la coordinació amb la 27a Mostra Internacional de Titelles va permetre “que, fins i tot, els més menuts disfrutaren de la mà de l'espai lúdic i de creació ‘Cal Titella' on podien conèixer les diferents tècniques de les titelles”.