Societat

Restablerta la circulació de trens entre Tarragona i Salou

El trànsit ferroviari s'ha hagut d'interrompre en dues ocasions des d'aquest migdia per l'acumulació d'aigua a les vies

La incidència també ha causat retards a les línies R14 i R15

La circulació de trens entre Tarragona i Salou, que s'ha hagut d'interrompre en dos ocasions des d'aquest migdia a causa de la pluja, s'ha restablert totalment cap a les quatre de la tarda, segons ha informat Renfe.

L'acumulació d'aigua a les vies ha afectat els trens de la línia R16, que enllacen Barcelona amb Tortosa i Ulldecona per Tarragona, així com els trens de Llarga Distància que circulen per la costa.

Entre les dotze del migdia i dos quarts i cinc de dues s'ha hagut de tallar al trànsit ferroviari el tram Tarragona-Salou per l'acumulació d'aigua a les vies. Poc abans de les tres de la tarda s'ha tornat a interrompre la circulació en aquest tram i no s'ha restablert totalment fins a les quatre.

Durant el temps que ha durat la incidència, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre les dues estacions per tal de minimitzar l'afectació al viatgers.

D'altra banda, els trens Regionals de les línies R14 (Estació de França-Lleida per Tarragona) i R15 (Estació de França -Riba-roja d'Ebre per Tarragona) també han registrat retards de 30 minuts derivats de la incidència al tram Tarragona-Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.