Societat

Tres ferits per l'incendi en una empresa química d'Alcover

Diverses dotacions dels Bombers i del sistema d'emergències mèdiques s'han desplaçat fins el lloc dels fets

Protecció Civil ha activat el Plasecqat en fase d'alerta i s'ha tallat l'antiga C-14

Tres persones han resultat ferides de diversa gravetat per l'explosió i el posterior incendi que ha tingut lloc aquest dimecres en una empresa química a Alcover.

El ferit més greus ha patit cremades de primer grau a la cara i a les mans. Dues persones més han resultat ferides de menor gravetat, una de les quals amb cremades a l'esquena i cap. Tots tres han estat atesos per dues ambulàncies Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El més greu, ha estat evacuat a la Vall d'Hebron de Barcelona, tot i que està “estable i no corre perill”.

Els fets han succeït cap a dos quarts de tres de la tarda a l'empresa de reciclatge d'olis Catalana de tractament d'olis Residuals, S.A. (CATOR) quan, per causes que encara es desconeixen, s'ha produït una explosió i un posterior incendi.

A causa de l'accident, la Direcció General de Protecció Civil ha activat la fase d'alerta del Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqta).

L'empresa, que es troba situada a la carretera de Reus a Montblanc, a l'alçada del quilòmetre 19,2, ha estat evacuada i els Mossos d'Esquadra i la policia Local controlen l'accés al polígon on està ubicada. L'antiga carretera C-14 s'ha tallat en tots dos sentits.

Els bombers de l'empresa han estat treballant per extingir el foc fins a l'arribada dels Bombers de la Generalitat, que hi han desplaçat onze dotacions. Aquests han explicat que el foc està confinat i no afecta l'exterior de la nau, però sí la zona on s'emmagatzemen els olis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.