Societat

Alaquàs es mostra solidària amb el Tercer Món

Una ONG local organitza una gala de gimnàstica rítmica i dansa per a recaptar fons per un projecte de cooperació a la República Dominicana

El dissabte 19 de novembre hi ha prevista la celebració d'una gala solidària amb caràcter esportiu, amb la finalitat de recaptar fons adreçats a un projecte de cooperació internacional coordinat per l'Organització no Governamental “De ma casa a ta casa”.

La convocatòria està prevista per a les 18 hores al Pavelló Poliesportiu el Bovalar i hi participaran el Club de Ball, el Grup de Dansa Clàssica i el Grup de Dansa Contemporània de la Unió Musical d'Alaquàs, l'acadèmia Temps de Ball, l'Escola de Gimnàstica Rítmica d'Aldaia i el grup Art i Ball de Torrent.

Els beneficis recaptats, s'adrecen a la canalització de pous d'aigua potable d'una població de la República Dominicana, amb que té corresponsalia l'esmentada organització no governamental d'aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.