Societat

Detingut el conductor de l'accident del carrer Balmes per positiu en drogues

El seu vehicle ha atropellat quatre persones aquest divendres al matí a Barcelona

Un dels ferits, en estat greu, és un adolescent de 14 anys

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut al conductor del cotxe que aquest divendres al matí ha perdut el control del seu vehicle i ha atropellat quatre persones al districte de Sarrià-Sant Gervasi, perquè ha donat positiu en el test de drogues.

Segons han informat fonts municipals, el detingut, de 42 anys, ha quedat imputat per un delicte de lesions greus per imprudència després de donar positiu a la prova indiciaria de drogues, encara que ha donat negatiu a la de alcoholèmia.

En el sinistre ha resultat ferit greu un menor de 14 anys després de ser envestit pel cotxe en una vorera en l'encreuament del carrer Balmes amb Ronda General Mitre, on tres persones més han resultat ferides.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el menor ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu, a Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Els altres tres assistits, amb ferides lleus, són un adolescent de 13 anys i dos homes de 41 i 52 anys.

Ha rebut l'alta in situ l'home de 41, mentre que han evacuats a l'Hospital Plató el jove de 13 i l'home de 52.

El succés s'ha produït a les 7.52 hores a l'alçada del 370 del carrer Balmes, en sentit ascendent a l'alçada de General Mitre, quan el conductor del vehicle, un Smart, ha perdut el control i ha bolcat i atropellat als vianants que es trobaven a la vorera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.