Societat

Castelló serà Ciutat Europea de l'Esport en 2012

Segons Bataller, la designació certifica l'aposta per portar esdeveniments esportius a la ciutat

L'alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha informat hui de la designació de Castelló com a Ciutat Europea de l'Esport en 2012 per part ACES Europa, Federació d'Associacions de les Capitals i Ciutats de l'Esport.

D'aquesta forma, Castelló formarà part d'un grup de ciutats europees que seran liderades per Istanbul que serà la Capital Europea de l'Esport.

L'alcalde de Castelló ha dit sentir-se “tremendament satisfet”, perquè la designació “situa a Castelló en el mapa europeu de l'esport” i“certifica l'aposta realitzada per a portar esdeveniments esportius a terres castellonenques”.

La regidora d'Esports, Begoña Carrasco, ha atribuït l'elecció a esdeveniments esportius com la Marató Internacional de Castelló, que se celebrarà el pròxim 11 de desembre. “És el premi a l'esforç i al treball de molts anys”, ha manifestat Carrasco, qui considera que la ciutat oferirà la seva millor versió amb aquesta designació.

La regidora encapçalarà la delegació castellonenca que el proper 30 de novembre acudirà al Parlament Europeu a recollir el guardó.

La designació s'ha produït després que el passat 16 de novembre un comitè avaluador de l'ACES Europa visitarà Castelló per a examinar les infraestructures esportives amb les quals conta la capital de La Plana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.