Societat

Fil per Randa comença l'any 2012 a Florència i Viena

Entre gener i maig desenvoluparà una sèrie de descobertes sobre l'arquitectura popular valenciana

El club de viatges Fil per randa acaba de fer pública la seua proposta d'eixides culturals per al primer semestre de l'any 2012 i ho fa, amb la proposta de passar el cap d'any a la ciutat de Florència, pel que fa als suggeriments de descobertes europees. També suggereix acudir al concert de cap d'any al Teatre Imperial vienès.

Pel que fa a les propostes peninsulars, Fil per randa ha programat per al canvi d'any, un viatge per l'esperit d'Al-Andalus mitjançant un viatge per Còrdova o realitzar una escapada pel Delta de l'Ebre.

Quan a les sortides nacionals, en aquesta ocasió el club de viatges ha preparat un nou cicle d'excursions per totes i cadascuna de les comarques valencianes, amb intenció d'analitzar la transformació que ha patit la vivenda popular valenciana al llarg dels darrers segles.

Des dels masos del Maestrat o l'Alcoià, les cases d'Horta, les barraques, les cases de pedra seca, els molins de vent i aigua, el riu-rau de la Marina, les vivendes en coves, les ermites primitives, els fumerals d'antigues fàbriques, els pous de neu, les torres fortificades, passant per l'art nouveau en magatzems de taronja i el modernisme popular, configuraran aquest recull de sortides pensades entre gener i maig de l'any 2012.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.