Societat

La concentració arranca el compromís de construcció del Ciutat de Cremona

Centenars de persones d'Alaquàs es manifesten davant la Conselleria d'Educació a favor del centre promés des de fa cinc anys

La comunitat educativa en el seu conjunt, els partits polítics amb representació a la municipalitat d'Alaquàs i l'alcaldessa d ela vila, s'han manifestat davant les portes de la conselleria d'Educació per a exigir la construcció immediata de l'escola Ciutat de Cremona.

A més de presentar un conjunt de dibuixos de l'alumnat d'aquest centre promés i habilitat amb contenidors, una representació del conjunt del centre, han estat rebuts pel director general d'Ordenació i Centres Docents, amb qui han arrancat el compromís de començar les obres del nou centre durant el 2012.

La comunitat educativa ha exigit a la conselleria un full de ruta amb les dates de construcció així com un protocol d'actuació per a desallotjar l'actual centre, en cas de fortes contingències meteorològiques.

Per la seua banda, els partits polítics amb representació municipal, han felicitat el treball de l'Associació de Mares i Pares del Ciutat de Cremona per la seua actuació, decisió i el coratge en la lluita per la consecució d'un centre nou que aculla l'alumnat que actualment porta més de cinc anys instal·lat en contenidors i aules prefabricades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.