Societat

La música inundarà de màgia el Nadal d'Almussafes

Corals, el concert de la banda i les nadales configuren part d'aquest programa farcit de novetats

Els festivals i concerts de Nadal se succeiran a Almussafes durant els pròxims dies. A més del festival de nadales que cada any oferixen els dos col·legis públics de la localitat, la parròquia Sant Bartomeu i els xiquets de la catequesi també tindran una participació activa en la celebració del Nadal 2011. Així mateix, la Societat Musical Lira Almussafense sorprendrà de nou enguany amb sengles actuacions nadalenques de gran qualitat i els cors rociers de la visitaran de nou la població per a oferir les millors nadales.

Del 19 al 22, el tradicional Festival de Nadal en què cada any participen els estudiants matriculats en els col·legis públics Almazaf i Pontet oferiran el tradicional Festival de Nadal en el Centre Cultural d'Almussafes. Alumnes, familiars i públic en general podran disfrutar durant tres vesprades d'una extensa recopilació de nadales tradicionals.

La música nadalenca també protagonitzarà els caps de setmana d'aquest mes de desembre, ja que el diumenge dia 11, se celebrarà el XIX Festival de Nadales de la Federació d'entitats Andaluses, amb la participació de més d'una vintena de Cors Rociers arribats dels quatre punts cardinals del País Valencià i el divendres dia 23, a les 21.30 hores, es presentarà un Festival de Nadal amb representacions teatrals i actuacions musicals.

Per la seua banda, la Societat Musical Lira Almussafense sorprendrà, dissabte que ve dia 17, amb una actuació nadalenca per part dels alumnes del conservatori musical, la banda juvenil i el Jardí Musical. La vetlada continuarà amb una gala especial de Nadal a càrrec de la societat musical, que comptarà amb la participació de la violinista Anahi Carfi, fins a l'any 2003 primera violinista solista de l'orquestra del teatre Allà Scala i de la Filharmònica Della Scala de Milà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Prop de 12.000 trucades preventives per la calor en dos mesos a Barcelona

Barcelona

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA