Societat

Morella premia la qualitat dels seus comerços

La Festa del Comerç 2011 va premiar a quatre establiments del municipi i es van sortejar nombrosos regals

Morella ha celebrat a la Sala de Justícia de l'Ajuntament, la desena edició de la Festa del Comerç. En ella, es van entregar quatre reconeixements a altres tants establiments de la localitat. L'alcalde de Morella, Ximo Puig, va destacar el bon treball que realitzen estos xicotets empresaris del municipi. Així, afirmava que “cal reivindicar el comerç, ja que és el que dóna vida a una ciutat. Morella no són només les seues pedres, els seus monuments, el Sexenni o tot allò que ens reconeixen els visitants, sinó que és una ciutat viva gràcies als comerços”. El vencedor del premi a la història va ser el Bar Prats, el de disseny i innovació va ser per al restaurant Daluan, el reconeixement a l'emprenedor per a la Formatgeria El Pastor i, el de tota una vida destinada al comerç local per a Comestibles Royo.

Ximo Puig també va reivindicar el treball del comerç local i va assenyalar que “ací tenim productes de major qualitat que en les ciutats més grans i amb una millor atenció”.

Finalment, l'alcalde de Morella va agrair el treball diari que realitzen els comerciants i va posar el punt final a l'acte afirmant que “d'esta situació difícil en què ens trobem, només eixirem amb treball, esforç, unió, coratge i la voluntat de ser millors cada dia”.

L'acte també va comptar amb les intervencions del president d'Assetmico, Jorge García, i Ricardo Querol, director de l'empresa Comunicacions dels Ports, entitats que han organitzat la Festa del Comerç 2011, conjuntament amb el consistori. A més, la campanya d'enguany ha tornat a dinamitzar l'economia local amb sortejos de productes de més de 100 establiments participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.