Societat

Compromís per Alzira denuncia el concert de Bisbal

A més d'inconvenient per a les arques municipals manifesten que no ha hagut suficient informació sobre aquesta activitat

El concert suposa una despesa de 51.000 euros

La coalició Compromís per Alzira ha denunciat la forma i manera amb que la municipalitat d'aquesta capital d ela comarca d ela Ribera, ha decidit programar un concert de David Bisbal per al proper dia 20 de desembre, amb la situació econòmica per la què passa la corporació i el conjunt de departaments de l'Ajuntament.

No entenen com l'equip de govern del PP arrisca una quantitat econòmica tan elevada per a un esdeveniment musical donada la conjuntura social de crisi. I fan aquesta crítica malgrat que saben que si s'ompli el Gran Teatre es podrien traure beneficis per sobre el cost de l'espectacle establert en 51.000 euros i, és per això que, han manifestat que esperaran el balanç econòmic de l'esdeveniment per a demanar si cal, alguna responsabilitat.

En altres actuacions i espectacles, l'Ajuntament cedeix la responsabilitat econòmica a l'empresa productora que representa al cantant o grup a contractar. D'aquesta manera sols es lloga el local i els beneficis o perdudes corren a càrrec de la citada empresa. No hi ha risc econòmic i l'ajuntament ofereix a la ciutadania una activitat cultural.

Els denunciants pensen que la manca d'informació sobre aquest tema, no ajuda en res a dignificar el servei públic dels polítics, crea desconfiança i crítiques que es podien estalviar.

Finalment, els components de la coalició valencianista asseguren no tenir res en contra del Sr. David Bisbal, dels seus seguidors i seguidores, i de la seua presència a la ciutat. Però voldrien el mateix tracte i les mateixes oportunitats per als cantants i grups musicals valencians que canten en valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
religió

Apartat un mossèn denunciat per abusos els anys 80 a Santa Coloma de Gramenet

Santa Coloma de Gramenet
urbanisme

Tarragona blinda la zona de vianants entre les rambles

Tarragona

A punt cinc refugis climàtics i tretze zones d’ombra

palafrugell
URBANISME

Un milió d’euros per al projecte de recuperació de la Bassa Nova de Reus

Reus
educació

El govern recorre la suspensió cautelar del decret que vol protegir el català a l’escola

barcelona
Pere Sala
Ambientòleg, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya

“Ordenar i gestionar bé el paisatge també és rendible”

Olot

Cardona comercialitza per fi una sal comestible, de gran qualitat i puresa

Cardona
Marc Sabater Armengou
Independents de Vilanova - Som Poble - Alternativa Municipalista

“La nostra acció passa per la crítica constructiva al govern”

Peralada
SOCIETAT

Terrassa impulsa la marca de ciutat per projectar-se a l’exterior

Terrassa