Festes populars i fires

LA CANONJA (Tarragonès)

Sant Esteve i Cap d'Any

Dels patges a la revetlla

El dia de Sant Esteve serà encara més especial per als nens i nenes de la Canonja, que rebran la visita dels patges reials. Els emissaris dels Reis d'Orient arribaran al castell de Masricart a mig matí per recollir totes les cartes. L'espera es tornarà dolça i divertida amb el convit a esmorzar coca i xocolata i amb l'espectacle del pallasso Muniatto. L'endemà mateix, el Parc de Nadal obrirà portes. S'han preparat activitats pensades per a un públic d'entre tres i dotze anys. Els més petits podran fer passejades en cavall, saltar en els jocs inflables o practicar esports de tota mena. També s'oferiran diversos tallers: de maquillatge, de felicitacions i figures de Nadal... A més es treballarà en l'elaboració del cartell de carnaval i cada tarda es podrà assistir a un espectacle infantil.

Orquestra Girasol

Aquells que desitgin començar l'any nou amb bon ritme poden optar per un sopar revetlla amenitzat per l'orquestra Girasol. La festa tindrà lloc al poliesportiu i els tiquets es podran comprar fins al dia 29 de desembre.

Fins al 31 de desembre. Parc de Nadal: del 27 al 30 de desembre, al poliesportiu Josep Canadell i Veciana. Horari: d'11 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h. Dia 30, només al matí. Entrades: 3 euros tot el dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.