Societat

Indignació a l'escola Ciutat de Cremona d'Alaquàs

El vent ha originat nombrosos desperfectes i les famílies han hagut de recollir els joves estudiants en prevenció

L'Associació de Mares i Pares de l'escola Ciutat de Cremona, de nou exigix a la Conselleria i a l'Ajuntament d'Alaquàs, que amb urgència , busquen una solució perquè estos xiquets i xiquetes estiguen fora de perill en el seu col·legi, per dret, els pares i mares tornen a reivindicar per enèsima vegada un col·legi digne, amb una seguretat com qualsevol altre col·legi existent al País Valencià i recorden que no volen ser l'únic col·legi que es tanque per pluges en tota la demarcació de valència, ser l'única notícia destacable pel vent també a València, no volen mirar e l cel tots els dies, ni estar pendents dels parts meteorològics, ni haver d'abandonar els llocs de treball amb angoixa, no volen haver de plorar una desgràcia futura i és per això que demanen una solució definitiva.

Que el conseller done la cara (de moment no ha publicat ni tan sols en el seu web el compromís que va adquirir amb els representants del centre i els polítics de la vila el passat dia 5 de desembre) . També volen que l'ajuntament els faça saber, si la resta de tanca és segura (cal recordar que en l'anterior incident de vent també es va afonar encara que en menor grau) que es comprometen els tècnics municipals a revisar la resta de tanca i que emeten un informe al respecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.