Societat

El primer nadó català de l'any és una nena que ha nascut a Mollet del Vallès

La criatura es diu Diana i ha pesat 3,220 quilos

El primer nadó gironí del 2012 és un nen que es diu Ali Krubally d'una dona originària de Gàmbia que resideix a Banyoles

El Pol és el primer nadó de la demarcació de Tarragona i els seus pares són veïns de Benissanet

A Lleida la primera criatura de l'any és un nen que es diu Mekhamedamin Gnouni d'una parella d'origen nord-africà que viu a la població de Boí

El primer nadó de l'any és una nena que es diu Diana i va néixer a la segona campanada del 2012 a l'Hospital de Mollet del Vallès, segons ha informat el Departament de Salut de la Generalitat.

La criatura, de pares d'origen sud-americà, va treure el cap amb la primera campanada de mitjanit, va pesar 3'220 quilos, en un part natural i sense complicacions. És el segon fill d'una família d'origen equatorià.

Tant la mare com la nena es troben bé i està previst que el conseller de Salut, Boi Ruiz, visiti la família aquest diumenge a les dotze del migdia a l'hospital, un centre concertat.

A Girona

El primer nadó gironí del 2012 és un nen que es diu Ali Krubally i ha nascut a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. La criatura, que ha pesat 3,300 quilos i mesurat 49 centímetres, ha sortit a les dotze i trenta segons de la matinada per part natural i sense epidural. La seva mare, Nyama Krubally, té 20 anys, és originària de Gàmbia i resideix a Banyoles. Mare i nen es troben en perfecte estat.

A Tarragona

El Pol és el primer nen que ha nascut aquest 2012 a la demarcació de Tarragona. La criatura ha nascut a l'Hospital Sant Joan de Reus a la 1.18 hores de la matinada. Ha pesat 2 quilos i 970 grams i és fill de la Cristina i l'Àlex, veïns de Benissanet, a la Ribera d'Ebre.

A Lleida

El primer lleidatà del 2012 és un nen que es diu Mekhamedamin Gnouni i ha nascut a l'Espitau de la Val d'Aran. La criatura, que ha pesat 3,360 quilos, ha nascut quan faltaven deu minuts per a la una de la matinada. El part ha estat natural, sense complicacions i tant la mare com el fill estan bé. El pares, d'origen nord-africà, viuen a la població de Boí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.