Els diables d'Alcover tanquen els actes del 25è aniversari

Els Bruixots d'Alcover van tancar dissabte passat els actes commemoratius del 25è aniversari. Com no podia ser d'una altra manera, el ball de diables va fer un gran correfoc pels carrers del nucli urbà dissabte a la nit, mentre que a la tarda s'havia fet un correfoc per al públic més menut amb les colles de les Borges i Torredembarra. Durant el matí es van fer tallers per a la canalla després que els veïns s'haguessin despertat amb les matinades. A la tarda hi va haver bingo. A la nit, i per tancar els actes, la festa es va allargar al pub Els Anglesos.

La colla de diables d'Alcover ha estat un any sencer de celebracions. L'any passat per aquesta època va organitzar un correfoc amb altres colles de diables que va tenir tres recorreguts diferents.

L'entitat va néixer arran de la voluntat d'un grup de joves que volien difondre la cultura popular i de fer foc de manera organitzada. Va ser l'any 1991 que es van constituir legalment, cosa que ha permès dinamitzar la colla i reactivar-la després d'uns anys de poques actuacions.