Societat

Tavernes farà un homenatge a Marcos Altur i Empar Fèlix

La pròxima sessió plenària de l'Ajuntament de Tavernes acollirà un homenatge als esportistes

L'Ajuntament de Tavernes farà un merescut homenatge, aquest dilluns 16 de gener en el Ple municipal, al guanyador de dues medalles d'or en el Campionat d'Espanya de Ciclocròs, Marcos Altur, i a la medalla de bronze, Empar Fèlix. A més es farà un reconeixement al Club Ciclista la Valldigna pel treball desenvolupat durant estos últims anys en la promoció de l'esport i el foment de la afició pel ciclisme en la nostra ciutat.

Marcos ha aconseguit les medalles en la categoria sub-23 i en la de relleus amb la selecció valenciana. Empar Fèlix ha quedat tercera en la categoria cadet femení.

El regidor d'Esports, Josep Llàcer, que va estar present en les carreres celebrades en la ciutat de Gandia, ha manifestat la seua “absoluta satisfacció i orgull pel formidable resultat dels corredors de Tavernes, Marcos i Empar, que ens van fer passar uns moments autènticament inoblidables en este Campionat d'Espanya de Ciclocròs. Han sigut tres medalles que tornen a escriure el nom de Tavernes en metall. Sens dubte, és una de les millors promocions de la nostra ciutat, i dilluns que ve en el Ple volem manifestar als corredors el nostre reconeixement”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.