Societat

El BLOC de Dénia inicia un cicle de rutes senderistes per la comarca

S'inicia l'activitat per les contrades de Pedreguer i s'acull tothom que vulga participar-hi

El Bloc Compromís de Dénia ha presentat en roda de premsa el cicle de rutes senderistes per la comarca que s'iniciarà el pròxim diumenge, 22 de gener. La primera eixida serà per les Muntanyes de Pedreguer. A partir d'aquesta, cada últim diumenge de cada mes fins a juny se'n farà una.

Sota el títol “El Bloc torna a caminar”, el col·lectiu pretén reprendre les eixides senderistes que ja es feien anys enrere amb l'objectiu de conéixer el medi natural i els diferents indrets de la comarca. Ja hi ha programades sis excursions més per la Marina Alta, a excepció d'una que es farà a la Vall d'Albaida.

Els llocs triats per a les pròximes eixides són: el Mongó, Segàcia, el Barranc de l'Infern, la Cala Fustera i Bocairent (Vall d'Albaida).

Les excursions estan obertes al públic en general i és per això que el Bloc ja anirà informant cada mes de les rutes i de la seua dificultat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.