Societat

la vida social

Èxit de públic a la fira del fesol de Santa Pau, que reparteix 600 tastets

El bon temps va animar la gent a participar a la fira

Ha estat una bona anyada de la collita del fesol

El Fesol d'Or 2012 recau en Francesc Ricart

La fira del fesol de Santa Pau va rebre ahir una gran afluència de públic, animat pel bon temps que feia. Els organitzadors de la fira asseguraven que havien vist “més gent que mai”. També la fesolada, que consisteix en la degustació de diversos plats de fesols de Santa Pau, va tenir molta acceptació. Es van servir 600 tastets i a quarts d'una ja s'havien esgotat tots els tiquets.

El Fesol d'Or d'aquest any va recaure en Francesc Ricart, que en rebre el premi va assegurar que havia cregut que marxaria de la fira amb la panxa plena de fesols i se n'emportava un a la solapa. Té una granja de conills a la Cot, prop de la Fageda, i participa activament de la vida cultural del poble. Ricart edita les Històries de la Cot. El premi Fesol d'Or es lliura a aquelles persones que s'han distingit per haver dispensat una dedicació especial i desinteressada al poble. És una insignia en forma de fesol banyat en or. El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, va ser l'encarregat d'entregar el Fesol d'Or, acompanyat de l'actriu Lloll Bertran, i l'alcalde de Santa Pau, Josep Companys, entre altres autoritats.

LA XIFRA

600
tastets
es van fer durant la fesolada de Santa Pau, que va atreure centenars de persones a tastar els fesols.

LA FRASE

Venia a la fira pensant que marxaria amb la panxa plena de fesols i me n'emporto un a la solapa
Francesc Ricart
premi fesol d'or 2012


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.