Societat

trànsit

Diumenge tràgic amb cinc morts a la carretera

Cinc persones mortes i diverses de ferides de gravetat, entre les quals hi ha un nen de només tres anys, és el tràgic balanç del cap de setmana a les carreteres del país. Els sinistres amb pitjor resultat van tenir com a element comú la topada frontal entre els vehicles implicats, circumstància que va portar les autoritats de Trànsit a alertar un cop més del risc de fer maniobres perilloses a la carretera.

Els cinc morts es van produir en només tres accidents, i en dos d'aquests hi va haver dues defuncions. El primer és el que va passar de matinada a Cardona i hi van perdre la vida un home de 34 anys i un altre de 50. Cada un conduïa un vehicle diferent.

L'altre accident amb dos morts va passar a primera hora de la tarda d'ahir al municipi de Pinell de Brai, al Solsonès. En aquest sinistre hi va haver tres ferits de gravetat, entre els quals hi ha un nen que va haver de ser traslladat d'urgència a Barcelona amb helicòpter.

La cinquena víctima mortal va tenir lloc en un accident a primera hora del matí a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). En aquest cas hi va perdre la vida el conductor d'un vehicle que va sortir de la via per on circulava i que es va estavellar contra un arbre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.