Societat

Baix Llobregat

Molins manté la Candelera tot i la caiguda d'aportacions

Molins de Rei manté enguany la seva aposta per la fira de la Candelera, que ja ha arribat a la 161a edició, malgrat que les aportacions de la Generalitat, de la Diputació i dels patrocinadors han caigut un 30%. “L'Ajuntament ha fet l'esforç de compensar aquesta disminució perquè creiem que és una inversió que al final es veu recompensada en el teixit econòmic de la vila”, va explicar ahir l'alcalde, Xavi Paz.

La fira aplegarà 925 expositors i l'Ajuntament espera mantenir el mig milió de visitants registrat en els últims anys. El gruix d'actes es farà el primer cap de setmana de febrer, però l'activitat ja començarà aquest divendres. La Candelera conserva la fira del planter, la d'artesania, la de vins –que enguany tindrà com a convidada la DO Penedès– i la mostra de bestiar, però també inclou altres activitats, com ara exposicions, concerts i un tast de gintònics. Els restaurants de la vila, a més, podran tornar a competir en el concurs de coradella, el plat típic de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.