Societat

El Consell Escolar d'Almussafes convoca una concentració contra els retalls en educació

El professorat es concentra a les portes dels centre contra les retallades anunciades pel govern Fabra

La comunitat educativa d'Almussafes ha arribat a un acord majoritari d'unir a tots els agents socials de l'escola pública enfront de l'atac directe que està patint la mateixa per part del Consell de la Generalitat Valenciana. A més de les diferents mesures de pressió adoptades per claustres de professors i consells escolars dels diferents centres públics de la població, els membres del Consell Escolar Municipal es van adherir al manifest redactat per les cinc organitzacions sindicals i van fixar divendres que ve, dia 3 de febrer, com la jornada de celebració d'una manifestació conjunta de la comunitat educativa en el parc de l'Ajuntament.

Els directors dels centres públics també han aprofitat la reunió per a puntualitzar les problemàtiques a què s'enfronten i cada una de les mesures de pressió adoptades pels claustres i consells escolars. En aquest sentit, les direccions de les escoles d'infantil i primària Almazaf i Pontet van incidir en el fet que encara no se'ls havien abonat les beques de menjador des d'abril, la qual cosa suposava un deute de 20.000 euros i tampoc el muntant econòmic per a afrontar els gastos de funcionament des de maig, un deute que ascendix a més de 16.000 euros. Respecte d'això, ambdós han decidit la seua no participació en qualsevol convocatòria de cursos i activitats de la Conselleria d'Educació, ni en les activitats extraescolars anuals i el seu suport a totes les manifestacions i mesures de pressió convocades per les organitzacions sindicals “perquè El Govern Valencià deixe de desmantellar l'ensenyança pública”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.