Societat

Els sindicats convoquen marxes a les infraestructures del balafiament

Protesten contra les retallades en el sector públic que atribueixen al balafiament del govern valencià en polítiques de grans esdeveniments

Els cinc sindicats majoritaris UGT, CCOO, CSI·F, FSES e Intersindical, han convocat tots els ciutadans a participar el pròxim dissabte, 11 de gener, en les marxes de protesta que conclouran en alguns dels “principals símbols del balafiament” al País Valencià. En concret, a València finalitzaran en el circuit de Fórmula 1; a Alacant en la Ciutat de la Llum; a Castelló en l'aeroport ; i a Benidorm en Terra Mítica.

Els sindicats denuncien que el govern valencià ha malbaratat els diners públics aplicant-hi una política basada en grans esdeveniments, cosa que ha provocat les actuals retallades en el sector públic.

A València, la marxa començarà a les 11 del matí. Partirà de l'Àgora per creuar el pont en direcció a l'avinguda de Menorca. Des d'allà, anirà per l'avinguda d'Eivissa fins la intersecció amb l'avinguda del Port, per on girarà per concloure en la Torre del Rellotge, al costat de la qual transcorre el circuit urbà de Fórmula 1.

A Alacant, l'eixida de la marxa començarà abans, a les 9.30 hores, des de l'aparcament de la plaça del Mar, fins a la Ciutat de la Llum. A Benidorm s'iniciarà a les 10 hores a l'avinguda Beniardà.

A Castelló, l'eixida tindrà lloc a les 11 hores des de l'explanada de l'antic mercat per acabar davant l'estàtua de Fabra a l'aeroport de Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.