Societat

Camps defendrà divendres la seua tesi doctoral a la Universitat d'Elx

Una convocatòria ciutadana vol rebre amb protestes l'expresident valencià, que ha elaborat un treball acadèmic amb el títol “Propostes per a la reforma del sistema electoral”

L'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, presenta aquest divendres 10 de febrer a la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx la seua tesi doctoral “Propostes per a la reforma del sistema electoral”, dirigida pel professor d'aquesta universitat, Vicente Garrido Mayol, president del Consell Jurídic Consultiu valencià, del qual Camps n'és membre. Camps defendrà la seva tesi doctoral davant un tribunal acadèmic amb cinc membres de la UMH d'Elx, que valoraran de manera individual el treball acadèmic de l'expresident valencià, segons ha explicat la universitat.

Francisco Camps ja va formular en el seu discurs d'investidura, després de guanyar les eleccions del maig de 2011, el seu desig de reformar el sistema electoral per triar els diputats per circumscripció uninominal partint del nombre de representants de cada demarcació. Abans, durant el debat de política general de 2010 va al·ludir a la qüestió. L'expresident hauria estat intensificat la finalització de la tesi doctoral durant el temps que ha transcorregut entre la seua dimissió i el juí.

Camps no estarà sol el divendres. La plataforma ciutadana “15-M Pren el carrer” d'Elx prepara a través de les xarxes socials una mobilització per rebre Camps amb l'explícit títol Fora corruptes de la universitat. Entre les propostes que suggereix el moviment es troba la proposta d'acudir amb jaqueta i pantalons de vestir per lliurar-li el diploma “Horroris causa” i amb pancartes al·lusives al recent judici del cas dels vestits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.