Societat

Agres celebra la primera Fira de l'Oli

L'activitat de promoció econòmica i turística pretén donar a conèixer la qualitat dels olis produïts a La Valleta

La I Fira de l'Oli fira té lloc el dissabte 11 de febrer amb una mostra de biodiversitat, una excursió fotogràfica, en la qual es coneixeran aspectes etnogràfics i naturals de la població, i una conferència tertúlia sobre les qualitats de l'oli de la muntanya alacantina que se celebra a la Casa de Cultura a partir de les 20 hores.

Per a l'alcalde Josep Manel Francés, «amb aquesta iniciativa es pretén que les persones que ens visiten coneguen tots els elements naturals que aporten al nostre oli la gran qualitat que té».

El programa té continuació diumenge 12 de febrer amb l'obertura del mercat d'olis i productes artesanals de la comarca, alhora que s'obriran les inscripcions per participar en els concursos de “Pericana”, “All i Oli” i “Olives Adobades”. També aquest mateix dia es realitzaran dues visites guiades a les almàsseres de la població. A les onze del matí tindrà lloc una degustació gratuïta de pa torrat amb oli d'Agres i a continuació es realitzarà un taller per introduir els participants en el tast d'olis.

Francés ha manifestat la seua satisfacció per la participació de personal voluntari de la localitat en l'organització i s'ha mostrat optimista al voltant dels resultats que el certamen obtindrà, no sense haver convidat abans als possibles visitants a descobrir Agres i els múltiples atractius que ofereix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.