Societat

Crida a una piulada massiva per al retorn de les emissions de TV3 al País Valencià

La convocatòria, per aquesta nit a les 21.37h, ha estat llençada pels organitzadors de la manifestació de dissabte a Castelló

Les etiquetes #FabraVolemTV3 i #sensesenyal escalfen els ànims per a la protesta

  • Cartell de la convocatòria de dissabte a Castelló ACPV - PLATAFORMA SENSE SENYAL.
  • VÍDEO: Presentació de la manifestació en favor de les emisions de TV3 del 18 de febrer a Castelló

La xarxa escalfa motors de cara a la manifestació convocada a Castelló de la Plana per al proper dissabte en favor del retorn del senyal de TV3. Aquest dijous a la tarda, els hashtags #FabraVolemTV3 i #sensesenyal registren una intensa activitat a Twitter, mentre l'usuari @Mani_TV3 continua llençant crides a una piulada massiva per aquest divendres a la nit. En concret, la convocatòria és a les 21:37h, i l'objectiu és que #FabraVolemTV3 esdevingui Trending Topic.

Aquest dijous s'ha sabut també que l'Ajuntament de Castelló ha prohibit la instal·lació d'un escenari per a la manifestació en favor de TV3. A més, s'han retirat els cartells i els adhesius de la convocatòria de dissabte. Tot plegat ha escalfat els ànims dels internautes.

Per a la cita de dissabte, Acció Cultural del País Valencià ha reeditat les banderoles de “Volem TV3”, i ha animat la població a penjar-les en balcons i finestres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.